Consiliere Psihologică Individuală Adult

_

Apelează la psiholog pentru a găsi resurse în scopul depășirii dificultăților cu care te confrunți. Sunt momente în care ne simțim copleșiți de situațiile în care trecem, astfel afectând starea noastră fizică și emoțională.

Consiliere Psihologică pentru Antreprenori

_

Un psiholog poate să te ajute să depășești dificultățile, criticile, lecțiile dure, eșecurile și să te ajute să găsești resurse să vrei să continui. Dar ești o ființă umană: obosești, te descurajezi, te simți confuz, sătul și blocat. Dar poate fi mai bine.

Consiliere Psihologică de Familie și Cuplu

_

Consilierea psihologica de cuplu este o metoda de rezolvare a problemelor și conflictelor pe care cuplurile nu le pot gestiona eficient pe cont propriu. Aceasta presupune ca partenerii sa discute gândurile și sentimentele lor îndrumați de un profesionist.

Consiliere adolescenți și copii (5-18 ani)

_

Adresarea la psiholog în cazul copiilor și adolescenților în mare măsură este decizia părinților. Pentru ca rezultatele sa fie cele scontate, este foarte importanta implicarea părinților în procesul de consiliere deoarece părinții reprezinta cea mai importanta resursa pentru copil.

Terapie psihologică de grup

_

Grupul de terapie asigura suport, spațiu de descărcare emoționala, transmitere de informație, feedback, autocunoaștere mediata prin alte persoane și evoluție, ghidat fiind de psiholog. Un aspect esențial ce diferențiază terapia individuala de cea de grup este învățarea/dezvoltarea unor strategii de interacțiune sociale.